Τέσσερις παίκτες της Λέστερ βρέθηκαν σε τουρνουά με 3.000 άτομα (pic)

Τέσσερις παίκτες της Λέστερ βρέθηκαν σε τουρνουά με 3.000 άτομα (pic)

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις της Λέστερ, καθώς τέσσερις παίκτες της βρέθηκαν σε τουρνουά με 3.000 άτομα την ώρα που η μαζική διασπορά του κορωνοϊού συνεχίζεται στην Αγγλία.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «χτυπάει» αλύπητα τις ομάδες της Premier League, αναστατώνοντας το πρόγραμμα (και) του αγγλικού πρωταθλήματος, που οδηγείται σε συνεχείς αναβολές αγώνων.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/12) η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Πρωτοχρονιά (1/1) παιχνιδιού ανάμεσα στην Λέστερ και τη Νόριτς για την 21η αγωνιστική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έχει προκληθεί σάλος στις τάξεις των «αλεπούδων», καθώς 4 παίκτες βρέθηκαν σε τουρνουά darts στο Λονδίνο, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν μαζεμένοι 3.000 άνθρωποι.

Ο λόγος για τους Τζέιμς Μάντισον, Χάρβεϊ Μπαρνς, Χάμζα Τσόουντρι και Κίερναν Ντιούσμπερι-Χολ, οι οποίοι βρέθηκαν στο κοινό του «Alexandra Palace» στο Λονδίνο την ώρα που κανονικά ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας με τη Νόριτς. Κι όλα αυτά εν μέσω της μεγάλης έξαρσης της Όμικρον στην Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ