Κλάτενμπεργκ – «Σωστά διαμαρτύρεται η Άρσεναλ για την διαίτησια του αγώνα με την Σίτι»

Κλάτενμπεργκ – «Σωστά διαμαρτύρεται η Άρσεναλ για την διαίτησια του αγώνα με την Σίτι»

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στα διαίτητικα λάθη του Άτγουελ στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στην έδρα της Άρσεναλ, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο Νησί, με τον Ρόδρι να χαρίζει την νίκη στους «πόλιτες» με buzzer – beater του Ρόδρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν άρκετα παράπονα από την διαιτησία του Άτγουελ, με τους «κανονιέρηδες» να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερνάντο Σίλβα, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη του Γκάμπριελ.

Ο αρχιδιαιτητής της ελληνικής ΚΕΔ με δηλώσεις που παραχώρησε στην «Daily Mail», εξέφρασε την δική του άποψη για τις συγκεκριμένες φάσεις, τονίζοντας πως η ομάδας της Άρσεναλ ορθά διαμαρτύρεται.

Ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι της Σίτι σε πρώτο χρόνο, αλλά ο VAR τον κάλεσε να το εξετάσει, λέγοντας του πως έκανε ένα προφανές λάθος. Ο Άτγουελ έπρεπει να εμπιστευτεί το ένστικτο του, καθώς ο Τσάκα δεν έκανε παράβαση και ο Σίλβα έπεσε για να πάρει το πέναλτι. Δεν είναι παράξενο πως οι οπαδοί εκνευρίστηκαν όταν είδαν τη φάση στη μεγάλη οθόνη.

Όσον αφορά την αποβολή του Γκάμπριελ η πρώτη κίτρινη είναι σωστή, όμως η δεύτερη δεν άξιζε τη δεύτερη για για τέτοιο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Πρόκειται για απλό φάουλ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», ανέφερε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ