Μινιολέ : «Δεν φεύγω από τη Λίβερπουλ»

Μινιολέ : «Δεν φεύγω από τη Λίβερπουλ»

Ο Σιμόν Μινιολέ μίλησε για το μέλλον του στη Λίβερπουλ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους κόκκινους.

Ο Σιμόν Μινιολέ δεν θα φύγει από τη Λίβερπουλ όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του, αλλά θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα των κόκκινων.

Ο τερματοφύλακας των κόκκινων βρίσκεται στον πάγκο από τις 27/1 στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Βέβαια ο Βέλγος είναι διατεθειμένος να παλέψει για να αποκτήσει ξανά την θέση του στην αρχική εντεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και ο Βέλγος γκολκίπερ θέλει να το εξαντλήσει.

«Όχι δεν σκέφτομαι να φύγω! Σίγουρα δεν είναι εύκολο για εμένα αυτό που συμβαίνει, διότι ποτέ δεν έχω περάσει τόσο χρόνο στον πάγκο, όμως το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να προσπαθήσω τα αλλάξω ότι συμβαίνει. Έχω μιλήσει με τον Κλοπ, πάντα είμαι ανοικτός και το ίδιο και ο προπονητής μου. Πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για την ευκαιρία που θα πάρεις», τόνισε  ο 30χρονος γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ