Nιούκαστλ – Ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης

Nιούκαστλ – Ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης

H Nιούκαστλ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ντιέγκο Κάρλος από την Σεβίλλη μετά το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» με τον Κίεραν Τρίπιερ.

Ο Κίεραν Τρίπιερ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ από την στιγμή που αγοράστηκε από τους Σαουδάραβες με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει περίπου τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια τα νέα αφεντικά της αγγλικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph», η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ου κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του προπονητή της Σεβίλλης, έχοντας αγωνιστεί 116 φορές, με απολογισμό πέντε τέρματα και μία ασίστ.

Ο Ντιέγκο Κάρλος παραμένει στα βασικά πλάνα του Γιούλεν Λοπετέγκι, ωστόσο η διοίκηση της Σεβίλλης δεν θα πει «όχι» σε μία δελεαστική πρόταση των Σαουδάραβων της Νιουκάστλ. Μάλιστα πρόσφατα ο Βραζιλιάνος στόπερ στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψε και ρήτρα αποδέσμευσης ενώ η προηγούμενη άγγιζε 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ