Πογκμπά – Είπε όχι σε 500.000 λίρες την εβδομάδα

Πογκμπά – Είπε όχι σε 500.000 λίρες την εβδομάδα

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πογκμπά στην ομάδα, όμως ο Γάλλος αρνήθηκε πρόταση 500.000 λιρών την εβδομάδα, καθώς θέλει να αποχωρήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρθηκε να κάνει τον Πολ Πογκμπά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Premier League, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με τους «κόκκινους διαβόλους» λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι τώρα ο Πογκμπά δεν φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ του προσέφερε νέο συμβόλαιο που μαζί με τα μπόνους αγγίζει τις 500.000 λίρες την εβδομάδα δηλαδή περίπου 21 εκατομμύρια ετησίως, αλλά απάντησε αρνητικά στην πρόταση, δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις του να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο Πογκμπά βρίσκεται στην ομάδα του Μάντσεστερ από το 2016 και έχει πραγματοποιήσει 219 εμφανίσεις συνολικά από τότε. Με 38 γκολ και 49 ασίστ στο ενεργητικό του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ