Μαγκουάιρ – «Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Μαγκουάιρ – «Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο Μαγκουάιρ τόνισε πως η Μάντσεστερ πρέπει επιτέλους να σηκώσει κεφάλι και όλοι οι παίκτες φέρουν ευθύνη για την απογοητευτική πορεία της ομάδας.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μια πτωτική πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα και σίγουρα αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ως αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» σε δηλώσεις τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να ανακάμψει γρήγορα, ώστε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να οδηγήσουν σε ένα σερί νικών την ομάδα, με στόχο να τερματίσουν μέσα στην τετράδα και να κατακτήσουν τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ: 

«Απογοητεύουμε τους φιλάθλους μας και πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Αυτή η ομάδα τερμάτισε δεύτερη πέρσι και φέτος έχουμε πιο μεγάλο και πιο ποιοτικό ρόστερ. Διαθέτουμε σπουδαίους παίκτες, ηγέτες και μισώ να επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Έχω δεχτεί κι εγώ πολλή κριτική και τις περισσότερες φορές σωστή. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όλοι μας κι εγώ ως αρχηγός».

«Πρέπει να αρχίσουμε τις νίκες και να παίζουμε σαν ομάδα. Ο προπονητής έχει βοηθήσει, τον ακούμε, δίνει τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια, τον σεβόμαστε και τον εμπιστευόμαστε. Είναι δύσκολο όταν αλλάζουν προπονητές μέσα στη σεζόν, αλλά όταν ο αγώνας αρχίζει είναι πλέον θέμα των παικτών. Είναι στο χέρι μας να είμαστε στην τετράδα και να κατακτήσουμε έναν τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ