«Συνεχίζονται οι επαφές του Ποκετίνο με τη Γιουνάιτεντ»

«Συνεχίζονται οι επαφές του Ποκετίνο με τη Γιουνάιτεντ»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ, ώστε σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Παρι Σεν Ζερμέν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διάβολων».

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Παρι παραμένει αβέβαιο, με τα γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο Ζιντεντίν Ζιντάν είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Το όνομα του Αργεντίνου τεχνικού κατά το παρελθόν έχει ακουστεί έντονα για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με και σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με διακριτικό… τρόπο.

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδανική, με τον Ράφλ Ράνγκνικ να μην έχει καταφέρει ακόμη να επιβάλει τα δικά του θέλω στο εσωτερικό της ομάδας. Έτσι οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ψάχνουν τον άνθρωπο που θα βάλει ξανά τους «μπέμπηδες» στις ράγες των επιτυχιών, με τον Ποκετίνο μέχρι στιγμής να φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος.

Η υπόθεση του προπονητή των Παριζιάνων ωστόσο, δεν είναι εύκολη δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τον 49χρονο να αναζητά τη φόρμουλα για να απεμπλακεί από την Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ