Κλοπ – «Είμαι αισιόδοξος για τον Σαλάχ, πιστεύω πως θα μείνει»

Κλοπ – «Είμαι αισιόδοξος για τον Σαλάχ, πιστεύω πως θα μείνει»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφερθηκε στο θέμα της ανανεώσης του συμβολαίου του Σαλάχ με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως είναι αρκετάς αισιόδοξος πως στο τέλος ο ηγέτης των «Reds» θα παραμείνει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Μο Σαλάχ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σεζόν μέχρι στιγμής για την Λίβερπουλ, με τον «Φαραώ» να έχει σημειώσει 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και να έτσι αποτελεί έναν από τους πιο… καυτούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Ο σούπερ σταρ των «Reds» ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη εκεί όπου μίλησε και για το θέμα της ανανέωσης του.

«Θέλω να μείνω στην ομάδα, δεν ζητάω τρελά πράγματα…», ανέφερε ο 29χρονος επιθετικός, με τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει και αυτός με την σειρά του θέση.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του Αιγύπτιου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, με τον ίδιο να αναφέρει: «Ξέρω ότι ο Μο θέλει να μείνει, θέλουμε κι εμείς να μείνει μαζί μας. Νομίζω ότι πάει καλά το θέμα, είμαι αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ