Κλοπ – «Χαρούμενος που έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου πριν νοσήσω» (vid)

Κλοπ – «Χαρούμενος που έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου πριν νοσήσω» (vid)

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως πρόλαβε να κάνει την αναμνηστική δόση πριν κολλήσει κορωνοϊό εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ ανήκε στο γκρουπ των ομάδων που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον κορωνοϊό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ανάμεσα στους νοσήσαντες.

Ο τεχνικός των «reds», ο οποίος νόσησε την Πρωτοχρονιά, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Άρσεναλ (13/1, 21:45) για το Κύπελλο Αγγλίας, μίλησε για την περιπέτειά του με τον Covid-19 και δήλωσε χαρούμενος που πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση του εμβολίου, πριν κολλήσει.

«Δόξα τω Θεώ, εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν σε αυτή τη θέση, προστατευθήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Έτσι τα καταφέραμε και είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό σε όλους τους ανθρώπους που μας έδωσαν την ευκαιρία να εμβολιαστούμε σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είχα στιγμές που ήμουν πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που είχα κάνει την αναμνηστική δόση, επειδή είχα συμπτώματα.

Βέβαια, όχι συμπτώματα με τα οποία θα δυσκολευόμουν, αλλά είχα συμπτώματα και ήμουν χαρούμενος που δεν έπρεπε να το βιώσω χωρίς εμβόλιο, αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο 54χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ