Ματέους : «Μιλάει με την Άρσεναλ ο Τούχελ»

Ματέους : «Μιλάει με την Άρσεναλ ο Τούχελ»

Ο Λόταρ Ματέους αποκάλυψε πως ο Τόμας Τουχέλ βρίσκεται σε επαφές με την Άρσεναλ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της σε περίπτωση αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ.

Αν και θεωρείται φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου, ο Τόμας Τούχελ εμπλέκεται σε πολλά σενάρια που τον συνδέουν με την Άρσεναλ, αν αποχωρήσει από εκείνη ο Αρσέν Βενγκέρ.

Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Kicker» την Κυριακή ανέφερε ότι ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ απέρριψε πρόταση της Μπάγερν για να διαδεχτεί τον Γιουπ Χάινκες στο τέλος της σεζόν, ενώ γενικότερα ΜΜΕ στη Γερμανία συνδέουν τον Τούχελ περισσότερο με τους κανονιέρηδες παρά με τους Βαυαρούς.

Για τον 44χρονο Γερμανό ενδιαφέρεται επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας της με τον Ουνάι Έμερι. Πάντως ο Λόταρ Ματέους μίλησε για το θέμα και τόνισε πως ο Τούχελ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ.

«Είμαι και εγώ δημοσιογράφος πλέον και πρέπει να βρίσκω νέους τίτλους κάθε μέρα. Πιστεύω ότι ο Τούχελ είναι το φαβορί για την Μπάγερν, αλλά ξέρω και ότι είναι σε επικοινωνία με την Άρσεναλ, οπότε κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες», ανέφερε ο Ματέους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ