Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 : Βαριά άρρωστη…

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 : Βαριά άρρωστη…

Ακόμη μία τραγική εμφάνιση, ακόμη μία γκέλα για τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ που αν και προηγήθηκε με 2-0 της Άστον Βίλα, δέχθηκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά από τους «χωριάτες» και με το 2-2 έχασε κι άλλο έδαφος για την τετράδα.

Από το κακό στο χειρότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0 της Άστον Βίλα εκτός έδρας, αλλά δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία με 2-2, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στο κυνήγι της τετράδας.

Στο -5 από την τέταρτη Γουέστ Χαμ πλέον η Γιουνάιτεντ που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ιδανικό ντεμπούτο από την άλλη για τον Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να αλλάζει όλο το ματς και να είναι αυτός που δίνει στο τέλος τον βαθμό στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Μόλις στο 6′ ο Μπρούνο με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 αφού ο Μαρτίνεθ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Η Βίλα ήταν ανώτερη στη συνέχεια κι έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, με τον Ντε Χέα όμως να της το αρνείται. Κι αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 67′ ο Φρεντ έκλεψε την μπάλα κι έστρωσε στον Μπρούνο που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2 και φάνηκε να τελειώνει το ματς. Κάπου εκεί όμως ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε την κίνηση που άλλαξε όλο το ματς. Ο Φελίπε Κουτίνιο πέρασε στο παιχνίδι πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του και ήταν καθοριστικός.

Στο 77′ κι έπειτα από όμορφη ενέργεια του Βραζιλιάνου, η μπάλα στρώθηκε στον Ράμσεϊ που με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 2-2 με τον Κουτίνιο να ανοίγει λογαριασμό και να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε.

Αστον Βίλα: Μαρτίνεθ, Κας, Κονσά (46’ Χάουζ), Μινγκς, Ντιν, Ντόουγκλας Λουίζ, Σανσόν (68’ Κοουτίνιο), Ράμσεϊ, Μπουεντιά, Ινγκς (76’ Τσουκβουεμέκα), Γουότκινς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Τέλες, Βαράν, Μάτιτς, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες (89’ Φαν ντε Μπέικ), Γκρίνγουντ (89’ Λίνγκαρντ), Καβάνι, Ελάνγκα (78’ Σάντσο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ