Γουλβς – Σάουθαμπτον 3-1 : Ο Σα οδηγεί την Γουλβς και σχηματίζει νέα τάση στην Premier League

Γουλβς – Σάουθαμπτον 3-1 : Ο Σα οδηγεί την Γουλβς και σχηματίζει νέα τάση στην Premier League

Ο Ζοσέ πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και η Γουλβς συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στην Premier League. Oι Λύκοι επικράτησαν με 3-1 της Σάουθαμπτον και βρίσκονται στο -6 από την τετράδα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοσέ Σα άφησε τον Ολυμπιακό μετά από τρία χρόνια και πήρε μεταγραφή στην φανταχτερή Premier League και στην Γουλβς. Έχοντας διανύσει σχεδόν κάτι παραπάνω από τα μισά του πρωταθλήματος, ο άλλοτε τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων έχει πραγματοποιήσει ονειρεμένη σεζόν στην παρθενική του χρονιά στο Νησί, όντας ένας από τους καταλύτες της Γουλβς στο φετινό πρωτάθλημα.

Τελευταία απόδειξη; Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Σαουθάμπτον, με τον Πορτογάλο πορτιέρο να είναι και πάλι καταλυτικός για τους Λύκους, οι οποίοι επικράτησαν με 3-1 της Σαουθάμπτον, έφτασαν τους 31 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και βρίσκονται στο -6 από την τετράδα και την Γουέστ Χαμ, η οποία αυτή την στιγμή έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα από το Γουλβεχαρμπτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόνο δυο ήττες από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ζοσέ Σα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του. Συνολικά, ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει «κατεβάσει ρολά», έχοντας παθητικό μόλις τρία γκολ σε αυτό το διάστημα, ενώ συνολικά έχει κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του 9 φορές, με την Γουλβς να έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Premier League, πίσω μόνο από την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στα του παιχνιδιού, η Γουλβς ήταν η καλύτερη και αυτή η υπεροχή της καρποφόρησε στο 37΄. Οταν ο Χιμένεζ από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-0, με τον με τον Κόουντι να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 59΄, βάζοντας στέρεες βάσεις για την νίκη των Λύκων. Παρόλο αυτά, η Σάουθαμπτον δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 84΄ ο Γουόρντ-Πράους μείωσε για τους Αγίους. Ο επίλογος του παιχνιδιού προμήνυε θρίλερ, ωστόσο ο Τραορέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Γουλβς:

Σα, Γκόμες, Αΐτ Νουρί, Κίλμαν, Κόαντι, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Τρινκάο (78’ Τρινκάο), Χιμένες (81’ Σίλβα), Ποντένσε

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Περόντ, Λιάνκο, Σαλισού, Τέλα (72’ Σ.Άρμστρονγκ), Ρομέου, Γουόρντ Πράουζ, Ντιαλό (46’ Άνταμς), Ρέντμοντ, Μπρόια (78’ Α.Άρμστρονγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ