Μάντσεστερ Σίτι – Ένα «τρένο» που δεν σταματάει πουθενά… (vids)

Μάντσεστερ Σίτι – Ένα «τρένο» που δεν σταματάει πουθενά… (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι με την νίκη της απέναντι στην Τσέλσι έφτασε τις 12 συνεχόμενες και μοιάζει ακόμη μια χρονιά ασταμάτητη στην Premier League. Οι ιστορικές επιδόσεις των πολιτών.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι και διεύρυνε την διαφορά της στην κορυφή στους 13 βαθμούς, σε μια ακόμη εμφάνιση που έδειξε και απέδειξε ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Premier League και το μεγάλο φαβορί για το τέταρτο πρωτάθλημα στα πέντε τελευταία χρόνια.

Η νίκη αυτή μάλιστα ήταν η 12η συνεχόμενη για τους πολίτες στην Premier League, μια επίδοση που έχει σημειωθεί άλλες 8 φορές στην ιστορία της διοργάνωσης με τις τρεις από αυτές να έχουν σημειωθεί από την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Δείγμα και της κυριαρχίας των πολιτών την τελευταία εξαετία, από τη στιγμή που ο Καταλανός κάθεται στον πάγκο τους. Οι πολίτες είναι καταιγιστικοί το τελευταίο δίμηνο και ασταμάτητοι, ενώ εκτός από το σπουδαίο επίτευγμα της Σίτι και οι ποδοσφαιριστές της καταγράφουν εντυπωσιακές και ιστορικές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, το τέρμα που σημείωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κόντρα στην Τσέλσι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ήταν το 21ο που πετυχαίνει με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Κανένας παίκτης της Premier League δεν έχει πετύχει περισσότερα από το 2015/16 που ο Βέλγος πήγε στην Σίτι. Επιπλέον είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία της μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Το τέρμα του Βέλγου ήταν επίσης το 5ο που πετυχαίνει απέναντι στους μπλε, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί από τους παίκτες που έπαιξαν στην Τσέλσι και μετά σκόραραν εναντίον της. Τέλος, ο Έντερσον έφτασε τα 83 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ σε 166 συμμετοχές με αποτέλεσμα να γίνει ο μοναδικός τερματοφύλακας στην ιστορία της διοργάνωσης που έχοντας παίξει πάνω από 100 παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα μισά από αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ