Γκουαρντιόλα – «Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Ντε Μπρόινε, τον πιέζω να κάνει περισσότερα»

Γκουαρντιόλα – «Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Ντε Μπρόινε, τον πιέζω να κάνει περισσότερα»

Τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αποθέωσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε έπλεξε το Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Τσέλσι (1-0) στο «Έτιχαντ» για την 22η αγωνιστική της Premier League.

O τεχνικός των «σίτιζενς» έσταξε μέλι για τον 30χρονο μέσο, όχι μόνο για το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους «πολίτες», αλλά για την ηγετική φυσιογνωμία του γενικότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει καιρό να δει παίκτη να κάνει τόσα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

«Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι φανταστικοί, τους δίνω όλα τα εύσημα. Την 1η Δεκεμβρίου ήμασταν έναν πόντο πίσω από την Τσέλσι και τώρα τόσο πολύ μπροστά τους» ανέφερε ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Μιλήσαμε και από τότε που είμαστε μαζί, από την πρώτη ημέρα, όσα έχουμε κερδίσει, τα έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Θέλω να πιέζω τον Ντε Μπρόινε να κάνει περισσότερα, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ταπεινός και κάνει τα πάντα για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια χαρακτηριστικά σε έναν παίκτη. Είναι ο παίκτης της χρονιάς στη χώρα του και έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και πολλά βραβεία. Παρόλα αυτά, εγώ θέλω περισσότερα, ξέρω ότι μπορεί. Το παιχνίδι που έκανε κόντρα στην Τσέλσι, έχω καιρό να το δω από κάποιον. Έχει τα πάντα.

Ξέρει τι μπορεί να κάνει, είναι ένας παίκτης απίστευτα αγαπητός από όλους ματς. Η μαμά και ο μπαμπάς του μπορούν να είναι πολύ υπερήφανοι για εκείνον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ