Λέστερ – Τότεναμ 2-3 : Ανατροπή από άλλον πλανήτη – Δύο γκολ στο 90′ και διπλό τετράδας για την Τότεναμ

Λέστερ – Τότεναμ 2-3 : Ανατροπή από άλλον πλανήτη – Δύο γκολ στο 90′ και διπλό τετράδας για την Τότεναμ

Μυθική ανατροπή για την Τότεναμ! Με δύο γκολ του Μπέργκβαϊν στο 90', η ομάδα του Κόντε έφτασε στο comeback της... χρονιάς και επικράτησε με 3-2 της Λέστερ!

Premier League στα καλύτερα της! Με μία ανατροπή που θα μείνει στην ιστορία, η Τότεναμ κατάφερε να φτάσει σε μία τεράστια νίκη μέσα στο King Power και να επικρατήσει με 3-2 της Λέστερ, παίρνοντας ένα τεράστιο «τρίποντο» για τη μάχη της τετράδας!

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μπέργκβαϊν που έκανε σε δευτερόλεπτα το 2-1… 2-3! Στο -1 από τη Γουέστ Χαμ με τρία ματς λιγότερα οι spurs και σρτο -8 από την 3η Τσέλσι με τέσσερα ματς λιγότερα!

Ήττα πισωγύρισμα για την Τότεναμ! Σε ένα παιχνίδι με «τρελό» ρυθμό, η Λέστερ κατάφερε να φτάσει σε ένα τεράστιο «τρίποντο», καθώς το γκολ του Τζέιμς Μάντισον στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που επικράτησε των Λονδρέζων με 2-1.

Τέλος το αήττητο των επτά σερί αναμετρήσεων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Έχασαν έδαφος στη μάχη της τετράδας οι Spurs που έμειναν στο -4 από τη Γουέστ Χαμ έχοντας ωστόσο και τρία παιχνίδια λιγότερα.

Η Τότεναμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει τους γηπεδούχους ψάχνοντας το γκολ. Μάλιστα, λίγο έφτασε να ανοίξει το σκορ με τον Κέιν ωστόσο ο Τόμας έδιωξε πάνω στη γραμμή και κράτησε το μηδέν για τον Σμάιχελ.

Και για άλλη μία φορά, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε. Στην πρώτη της ευκαιρία, η Λέστερ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Ο Ντάκα εκμεταλλεύτηκε την «τρύπα» στην άμυνα της Τότεναμ και στο 24ο λεπτό έδωσε κεφάλι στους γηπεδούχους.

Ο Κέιν ωστόσο βρήκε το γκολ που έψαχνε και στο 38ο λεπτό έκανε το 1-1.

Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, με την Τότεναμ να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Κι όμως, η Λέστερ ήταν ξανά αυτή που βρήκε το γκολ. Τρομερή συνεργασία ανάμεσα σε Μπαρνς και Μάντισον και άψογο τελείωμα του δεύτερου για το 2-1 στο 76ο λεπτό!

Όλα έδειχναν νίκη για τη Λέστερ. Κι όμως, στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και αυτό απεδειξε ξανά ο Μπέργκβαϊν. Ο Ολλανδός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 94ο λεπτό και να κάνει το 2-2! Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης έκανε την επική ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Τότεναμ!

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ολμπράιτον, Βέστεργκαρντ, Σογιουντσού, Τόμας (54’ Τζάστιν), Τσάουντρι, Τίλεμανς, Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ, Λούκμαν, Ντάκα (75’ Μπαρνς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Σάντσεθ, Τανγκάνγκα, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (79′ Μπερχβάιν), Έμερσον (46’ Ντόχερτι), Σκιπ, Γουίνκς (74’ Λο Σέλσο), Χόιμπιεργκ, Λούκας Μόουρα, Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ