«Η Λεστέρ ετοιμάζει 20 εκατ. ευρώ για τον Αγκιμπού»

«Η Λεστέρ ετοιμάζει 20 εκατ. ευρώ για τον Αγκιμπού»

Η Premier League στα πόδια του Αγκιμπού Καμαρά – Μετά την Λίβερπουλ, στο κόλπο για την απόκτησή του και η Λέστερ, που φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 20 εκατ. ευρώ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού!

«Τρέλα» στο Νησί για τον Αγκιμπού Καμαρά, με την Λέστερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βρετανοί, να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του νεαρού μεσοεπιθετικού. Οι Αλεπούδες έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Αγκιμπού Καμαρά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Μεγάλη Βρετανία, ετοιμάζουν πρόταση 20 εκατ. ευρώ για τον «ερυθρόλευκο» άσο.

Πριν από λίγες ώρες ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, αποκάλυψε ότι η ομάδα του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, με τα σενάρια στο Νησί να παίρνουν… φωτιά και το όνομα του Αγκιμπού να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

«Είναι κάτι που θα εξετάσουμε οι μεταγραφές. Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, επομένως θα πρέπει να μεγιστοποιήσουμε την προσπάθεια μας παίρνοντας παίκτες με ταλέντο και προοπτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, που αποκάλυψε ότι μία από τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα του στην περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι αυτή του επιτελικού χαφ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων στο Νησί, οι Αλεπούδες δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά, με τους Βρετανούς μάλιστα να τονίζουν ότι η Λέστερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ολυμπιακό έως και 20 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο άσο. Η Λέστερ δεν είναι η μοναδική βρετανική ομάδα που φέρεται να έχει στη λίστα της τον Αγκιμπού Καμαρά, αφού το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει γραφτεί πολλές φορές για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ πολλές φορές ο 20χρονος συνδεθεί και με την Μίλαν!

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών βρίσκεται στην Αφρική και έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουινέας για το Κόπα Αφρικα, το οποίο αναμένεται να παρακολουθούν μεταξύ άλλων σκάουτερ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Αγκιμπού Καμαρά με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ φέτος ο 20χρονος έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ σε 1.885 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ