Που χάθηκε ο Χρήστος Τζόλης;

Που χάθηκε ο Χρήστος Τζόλης;

Το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Τζόλης... αγνοείται στον απαιτητικό και σκληρό μικρόκοσμο της Premier League.

Premier League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κοινώς ομολογουμένως. Και φυσικά ο ονειρικός προορισμός κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή. Κάποιοι καταφέρνουν να ζήσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, κάποιοι όχι. Ο Χρήστος Τζόλης ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Σε αυτούς που τα κατάφεραν.

Από εκεί και πέρα, επειδή ο μικρόκοσμος του αγγλικού πρωταθλήματος είναι και… σκληρός, το να καταφέρεις να επιβιώσεις είναι ακόμη πιο δύσκολο. Λίγοι καταφέρνουν να καθιερωθούν σε μια ομάδα της Premier League και να κερδίσουν φανέλα βασικού η έστω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος, που εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου του βορρά, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα με τη μεταγραφή που πήρε το καλοκαίρι του 2021 στη Νόριτς, φαίνεται πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των «καναρινιών», Ντιν Σμιθ.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο 19χρονος να ήταν βασικός και αναντικατάστατος, όμως δεν ισχύει το ίδιο και τώρα, που αγωνίζεται με τη φανέλα της Νόριτς, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού 15 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Κάθε άλλο.

Ενάμιση μήνας… ξηρασίας

Από τις 12 Αυγούστου που ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, ο Τζόλης είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, μέτρησε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά και 2 στο EFL Cup, όπου μάλιστα πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε ένα ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ. Αυτά είναι και τα μοναδικά επιτεύγματα του νεαρού ασού με τη φανέλα της Νόριτς.

Από εκεί και έπειτα όμως, ακολούθησε η απόλυτη… ξηρασία. Από τις αρχές του Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει πατήσει ελάχιστα χορτάρι. Αναλυτικότερα, σε 1,5 μήνα έχει καταγράψει μόλις 104 λεπτά συμμετοχής, εκ των οποίων φυσικά τα περισσότερα είναι ως αλλαγή.

Μάλιστα, σε δύο αναμετρήσεις της ομάδας του, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/12) και την Άστον Βίλα (14/12) δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή από τον Ντιν Σμιθ, ενώ στο τελευταίο ματς με την Έβερτον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για 3 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο 19χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό πρόσφατα και αυτό είναι κάτι το οποίο κάλλιστα μπορεί να έχει παίξει ρόλο στην όλη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ