«Κλείνει» οριστικά τον νέο… Αγκουέρο η Σίτι

«Κλείνει» οριστικά τον νέο… Αγκουέρο η Σίτι

Μία ανάσα από την απόκτηση του Χουλιάν Άλβαρεζ της Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο μήνα του έτους, ωστόσο στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται την επόμενη σεζόν και τους στόχους τους για την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Για αυτό και οι Πολίτες προσπαθούν να κλείσουν από τώρα μία μεταγραφή που θα φτάσει στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Σίτι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του σέντερ φορ της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ!

Όπως αναφέρει η Telegraph, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με τη Ρίβερ και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως το deal δεν θα αργήσει. Η Σίτι θα αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ και θα τον αφήσει ως δανεικό στη Ρίβερ για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Άλβαρες πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα μεγάλα φορ της Αργεντινής, καθώς όπως αναφέρουν στην πατρίδα του τα χαρακτηριστικά του φέρνουν σε αυτά του Σέρχιο Αγκουέρο, που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο Μάντσεστερ, με τη φανέλα της Σίτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ