Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουέστ Χαμ 1-0: Buzzer beater… τετράδας για Γιουνάιτεντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουέστ Χαμ 1-0: Buzzer beater… τετράδας για Γιουνάιτεντ!

Γκολ και έφυγε για... τετράδα η Γιουνάιτεντ! Με τον Ράσφορντ να βρίσκει δίχτυα στο 93΄, η ομάδα του Ράνγκνικ έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Γουέστ Χαμ (1-0).

Λυτρωτής Ράσφορντ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Ράνγκνικ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με το buzzer beater γκολ του 24χρονου παίκτη να της χαρίζει το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, οι «κόκκινοι διάβολοι» τέζαραν την ομάδα του Μόγιες, με τον Ράσφορντ να βρίσκει δίχτυα.

Πρόκειται για τρίποντο… Champions League, με την ομάδα του Μάντσεστερ να ξεπερνάει τα «σφυριά» και να φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 38 πόντους.

Στο 20’ μετά από σέντρα του Φερνάντες από αριστερά, ο Κριστιάνο δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από κοντά. Στο 54’ το σουτ του Μπόουεν πέρασε μόλις έξω, όπως και η κεφαλιά του Βαράν στο 58’.

Στο 87ο λεπτό η Γουέστ Χαμ έφτασε μια… ανάσα από το γκολ καθώς ο Σούτσεκ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 90+3′ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Μαρσιάλ άνοιξε αριστερά στον Καβάνι, που έκανε το φαρμακερό γύρισμα στον Ράσφορντ κι εκείνος πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τέλες, Βαράν, Νταλότ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Φρεντ (82’ Καβάνι), Γκρίνγουντ (82’ Μαρσιάλ), Ελάνγκα (62’ Ράσφορντ), Ρονάλντο

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ (71’ Φρέντερικς), Ντόουσον, Κρέσγουελ, Ζουμά, Σούτσεκ, Ράις, Λαντσίνι, Μπόουεν, Φορνάλς, Αντόνιο

ΛΙΝΤΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 0-1

Μεγάλη νίκη για τη Νιουκάστλ στο Έλαντ Ρόουντ! Οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν της Λιντς (0-1), παίρνοντας βαθιά βαθμολογική… ανάσα. Με αυτό το τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον έναν πόντο μακριά από τη σωτηρία.

Το γκολ για τη Νιουκάστλ ήρθε στο 75΄. Με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, ο Σέλβεϊ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Μελιέ.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Γιορέντε, Κοχ, Κλιχ (80’ Γκέλχαρντ), Στράουκ, Χάρισον, Ροδρίγο, Τζέιμς (70’ Ρόμπερτς), Ραφίνια

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Σερ, Τρίπιερ, Λασέλς (68’ Κλαρκ), Ντάμετ (63’ Μανκίγιο), Σέλβεϊ, Φρέιζερ, Σεν Μαξιμέν, Γουΐλοκ, Ζοέλιντον (42’ Λόνγκσταφ), Γουντ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ