Ευχάριστα νέα: Συμφώνησε με την Μπρέντφορντ ο Έρικσεν

Ευχάριστα νέα: Συμφώνησε με την Μπρέντφορντ ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπρέντφορντ, καθώς θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έχοντας ως στόχο το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν που στο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι συγκλόνισε όλο τον πλανήτη όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς της Δανίας απέναντι στη Φιλανδία, αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Λίγους μετά την περιπέτεια της υγείας μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη, ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό το διάστημα κάνει προπονήσεις με την Οντένσε.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής διαβεβαιώνει ότι είναι εντελώς καλά και δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την καρδία του και αυτό έκανε τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ να πειστούν και να θέλουν να τον εντάξουν στις τάξεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mirror», ο 29χρονος Δανός ετοιμάζεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Premier League, μιας και κύρια επιθυμία του είναι να έχει ενεργό ρόλο και να είναι στην προεπιλογή για την εθνική ομάδα της Δανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ