Έβερτον: Ο Λάμπαρντ θέλει να «κλέψει» δύο… πυλώνες του Τούχελ

Έβερτον: Ο Λάμπαρντ θέλει να «κλέψει» δύο… πυλώνες του Τούχελ

Δύο καταλυτικά στελέχη του σταφ που έχει ο Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι θέλει να πάρει μαζί του στην Έβερτον ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε τελικά και όπως όλα δείχνουν ο Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι ο νέος προπονητής της Έβερτον, μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ.

Παρότι τα «ζαχαρωτά» ήταν σε επικοινωνία με τον Βίτορ Περέιρα, οι αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας, οδήγησαν τη διοίκηση να βάλει «στοπ» στις διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο και να προχωρήσει στην περίπτωση του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο, μετά την απομάκρυνση του από την Τσέλσι.

Ο «Frankie» ωστόσο φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά, έχοντας σηκώσει μανίκια και ας μην έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία του με την Έβερτον. Και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, θέλει να «κλέψει» δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα που βρίσκονται στο τεχνικό σταφ του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι.

Ο ένας είναι ο Άντονι Μπάρι και ο άλλος ο Τζο Έντουαρντς. Τον Μπάρι τον είχε φέρει στην Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ στις αρχές της δεύτερης σεζόν του στους «μπλε» με σκοπό να βελτιώσει τα πολλά προβλήματα της ομάδας στα στημένα. Και δικαιώθηκε, καθώς η Τσέλσι είναι πλέον μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας στα στημένα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Ο Έντουαρντς από την άλλη βρίσκεται στην Τσέλσι από το 2004, έχοντας περάσει από πολλά ηλικιακά γκρουπ και ως βοηθός και ως προπονητής, πριν του δώσει θέση ο Λάμπαρντ στο σταφ του τη σεζόν 2019/20.

Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα «κλειδιά» που θέλει να πάρει μέσα από τα χέρια του Τόμας Τούχελ ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Γερμανό να ευελπιστεί να αρνηθούν και οι δύο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ