Απίστευτο: Ο Κριστιάνο μπλόκαρε το transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε 75 εκ. ευρώ – Ήθελε παραπάνω!

Απίστευτο: Ο Κριστιάνο μπλόκαρε το transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε 75 εκ. ευρώ – Ήθελε παραπάνω!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε με το transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε 75 εκ. ευρώ και προχώρησε σε... μπλοκάρισμα στο instagram.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, το transfermarkt δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με τους πιο ακριβούς πελάτες του ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας ήταν το όνομα του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος είναι από τα πιο… καυτά ονόματα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και γενικότερα της Premier League.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν σύμφωνος με όλο αυτό και αντέδρασε. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι των social media του transfermarkt ανέφεραν σε εκείνη την ανάρτηση πως δεν μπορούν να κάνουν tag τον Πορτογάλο σούπερ σταρ γιατί είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό τους.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε tag τον Ρονάλντο γιατί μας μπλόκαρε αφότου είδε την την αγοραστική του αξία», είχαν γράψει χαρακτηριστικά.

Μετά από περίπου έναν χρόνο ο Κρίστιαν Σβαρτς έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, μιλώντας στο «The Athletic».

«Πρώτα έστειλε ένα μήνυμα στα παιδιά που έχουμε στα σόσιαλ. Του απάντησαν, του εξήγησαν και του είπαν ότι είναι ο πρώτος και με διαφορά στους ποδοσφαιριστές της ηλικιακής του κατηγορίας. Αν θυμάμαι καλά η διαφορά με τον επόμενο παίκτη ήταν γύρω στα 30-50 εκατομμύρια. Μας έστειλε κάτι χαμοεγαλαστά emojis και μετά μας μπλόκαρε», ήταν τα λόγια του.

Η σχετική δημοσίευση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ