Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ (Pic)

Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ (Pic)

Ο Λουίς Ντίας προβάρει ήδη τη φανέλα της Λίβερπουλ, αφού απέμεινε μόνο η ανακοίνωση των «κόκκινων» για την αγορά του από την Πόρτο.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λουίζ Ντίαζ από την Πόρτο στην Λίβερπουλ, με τον Κολομβιανό ακραίο επιθετικό να μετακομίζει στους «κόκκινους» έναντι του ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ και επιπλέον 15 με την μορφή μπόνους.

Μάλιστα ο Λουίζ Ντίαζ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και χθες Σάββατο (29/1) πέρασε τα ιατρικά τεστ και έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, με την ανακοίνωση της μεταγραφής να αναμένεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα, καθώς πρέπει να λυθούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα σχετικά με την άδεια εργασίας του.

Ο 25χρονος επιθετικός την φετινή χρονιά με την Πόρτο έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, έχει σκοράρει 16 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Κατά την διάρκεια των χθεσινών ιατρικών εξετάσεων φωτογραφήθηκε ήδη με την φανέλα την Λίβερπουλ και υπήρξε η σχετική διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεπίσημα και όχι από την ίδια την ομάδα.

Δείτε εδώ την φωτογραφία του Ντιάζ με την φανέλα της Λίβερπουλ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ