Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: Ανακοίνωσε Έρικσεν η Μπρέντφορντ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: Ανακοίνωσε Έρικσεν η Μπρέντφορντ

Πλέον είναι οριστικό ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπρέντφορντ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του στο Εuro του 2020 στον αγώνα της Δανίας κόντρα στην Φιλανδία, όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στην ζωή, επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Πλέον, ο Έρικσεν είναι και επίσημα παίκτης Μπρέντφορντ με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του στην ομάδα και επιστρέφει στην Premier League μετά από το Ιανουάριο του 2020 όπου είχε αφήσει την Τότεναμ για λογαριασμό της Ίντερ.

Το περασμένο καλοκαίρι και μετά την περιπέτεια της υγείας του έλυσε το συμβόλαιο του με την Ίντερ, καθώς στην Ιταλία υπάρχει νόμος που απαγορεύει να αγωνίζεται ποδοσφαιριστής που έχει τοποθετήσει βηματοδότη στην καρδία του.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό προπονήσεις με την Οντένσε για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς έχει ως στόχο την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάταρ που θα γίνει τον Νοέμβριο του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ