Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «εξαφάνισε» τον Γκρίνγουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «εξαφάνισε» τον Γκρίνγουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έσβησε» από παντού τον Μέισον Γκρίνγουντ μετά τις καταγγελίες από την κοπέλα του, ενώ οι οπαδοί της ομάδας επιστρέφουν φανέλες.

O Μέισον Γκρίνγουντ και η υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού της κοπέλας του έχει προκαλέσει σοκ στην Αγγλία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι στη μέση. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ήδη βγάλει ανακοίνωση για την πολύ σοβαρή καταγγελία κατά του νεαρού ποδοσφαιριστή από την ίδια την κοπέλα του και είναι ξεκάθαροι, αφού καταδικάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Γκρίνγουντ συνελήφθη από τις αρχές, διότι έχει χτυπήσει και προσπαθήσει να βιάσει την κοπέλα του η Γιουνάιτεντ φρόντισε να τον «εξαφανίσει» από παντού.

Η αγγλική ομάδα σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail» αποφάσισε άμεσα να αφαιρέσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα όλα τα προϊόντα που συνδέονται με το όνομα του, αλλά και οποιαδήποτε φωτογραφία, αφίσα ή οτιδήποτε υπάρχει στις εγκαταστάσεις της, είτε στο Κάρινγκτον, είτε στο Ολντ Τράφορντ.

Παράλληλα, δεκάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ που είχαν αγοράσει προϊόντα με το όνομα του Γκρίνγουντ τα έχουν επιστρέψει στην μπουτίκ του συλλόγου, ζητώντας μάλιστα τα χρήματα τους πίσω. Εκτός από τις κινήσεις των κόκκινων διαβόλων όμως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του Γκρίνγουντ έχουν φροντίσει από τις πρώτες ώρες να «σβήσουν» τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι Κριστιάνο Ρονάλντο,Νταβίντ ντε Χέα, Πολ Πογκμπά και Μάρκους Ράσφορντ δεν ακολουθούν πλέον τον 20χρονο στα social media, ενώ η και Nike διέκοψε τη συμφωνία χορηγίας με τον παίκτη λόγω της υπόθεσης με την κοπέλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ