Προπονητής της Μπρέντφορντ: «Ο Έρικσεν είναι ένας μαχητής της ζωής»

Προπονητής της Μπρέντφορντ: «Ο Έρικσεν είναι ένας μαχητής της ζωής»

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποθέωσε τον Έρικσεν για τα ψυχικά αποθέματα που έχει, μετά την περιπέτειά του κι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έκανε όλο τον πλανήτη να «παγώσει» το καλοκαίρι με την κατάρρευση του στο Euro, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Το πρόβλημα στην καρδιά με το οποίο διαγνώσθηκε, όλοι περίμεναν να του θέσει ένα ξαφνικό κι άδικο τέλος στην καριέρα του, καθώς ο ιταλικός κανονισμός δεν επιτρέπει σε παίκτες με απινιδωτή να αγωνίζονται στη Serie A. Όλοι εκτός από τον ίδιο.

Ο Δανός χαφ έχει ανακοινωθεί από την Μπρέντφορντ και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση, αφού πρώτα πέρασε λίγες μέρες με τον Άγιαξ, για να ανακτήσει φυσική κατάσταση.

Ο νέος του προπονητής, Τόμας Φρανκ, τον αποθέωσε για την αντιμετώπιση των πραγμάτων από το καλοκαίρι και πέρα, δηλώνοντας πως δεν βλέπει την ώρα να συνεργαστούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Κρίστιαν είναι ένας μαχητής της ζωής και ένας μεγάλος παίκτης. Είναι τιμή για μένα που θα δουλέψω μαζί του. Ξέρω πως είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ