Η ενδεκάδα της Νιούκαστλ μετά το πρώτο… ντου των Σαουδάραβων στο μεταγραφικό παζάρι (pic)

Η ενδεκάδα της Νιούκαστλ μετά το πρώτο… ντου των Σαουδάραβων στο μεταγραφικό παζάρι (pic)

Ανανεωμένη και πιο δυνατή η Νιούκαστλ από εδώ και στο εξής...

Μία Νιούκαστλ, εντελώς διαφορετική πλέον. Τόσο εκτός των τεσσάρων γραμμών, όσο και εντός. Ειδικά, μετά και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Σαουδάραβες έστειλαν το πρώτο μήνυμα τους, καθώς «έσπασαν» το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων ευρώ με το… καλημέρα και πρόσθεσαν πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Έντι Χάου.

Οι «καρακάξες» δεν βρίσκονται σε καλή θέση στη βαθμολογία της Premier League, ωστόσο πλέον, με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο, η παραμονή μοιάζει να είναι το minimum. Από τους πέντε ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, οι τέσσερις αναμένεται να έχουν σίγουρες θέσεις στο αρχικό σχήμα του Χάου.

Με τον Μπρούνο Γκιμαράες για τον οποίο δαπανήθηκαν 42 (+8) εκατομμύρια ευρώ, να αναμένεται να βγει μπροστά, σε αυτήν την νέα εποχή που πλέον έχει πάρει και… επίσημη μορφή. Η νέα και ανανεωμένη Νιούκαστλ μοιάζει αρκετά πιο ισχυρή, σε σχέση με την ομάδα που είχε στα χέρια του ο Έντι Χάου, πριν από έναν μήνα.

Μένει να φανεί εάν θα μπορέσει να «δέσει» τους ποδοσφαιριστές του ο νεαρός τεχνικός, καθώς για να προχωρήσει το project, θα πρέπει να γίνουν πρώτα τα… βασικά, που για φέτος είναι η παραμονή στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ