Σοκάρει ο Έρικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, έχω μόνιμο ψυχικό τραύμα»

Σοκάρει ο Έρικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, έχω μόνιμο ψυχικό τραύμα»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν περιγράφει με σοκαριστική λεπτομέρεια τις σκέψεις του τις πρώτες στιγμές μετά που ξύπνησε από την κατάρρευσή του το καλοκαίρι.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, κάνοντας νέο ξεκίμημα με την Μπρέντφορντ, για πρώτη φορά μετά την κατάρρευσή του στο Euro το καλοκαίρι.

Ο Δανός χαφ σώθηκε τότε χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά των γιατρών και θυμήθηκε τις σκέψεις του μόλις κατάλαβε τι συνέβη. Στην αήγησή του οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Ακολουθούν αναλαυτικά όσα είπε:

«Θυμάμαι ότι πήγαινα για το πλάγιο που θα εκτελούσε ο Μέλε, ήρθε η μπάλα πάνω μου και την βρήκα με την επικαλαμίδα. Έπειτα αισθάνθηκα μια κράμπα στη γάμπα μου και ήρθε το «μπλακ άουτ» .

Όταν ξύπνησα από το CPR, ήταν λες και είχα επανέλθει από όνειρο. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη στιγμή που “έσβησα”. Ήμουν ανάσκελα και ξύπνιος… Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα και με πίεζαν στο στήθος. Άκουσα φωνές και γιατρούς να μιλούν.

Σκεφτόμουν «δεν μπορεί να είμαι ξαπλωμένος κάτω… Είμαι υγιής εγώ». Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν μήπως είχα πάθει κάτι στην σπονδυλική στήλη. Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια μου.

Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο… Σκεφτόμουν «κράτα αυτά τα παπούτσια, δεν θα τα ξαναβάλεις». Έλεγα στην αρραβωνιαστικιά μου, την Σαμπρίνα ότι δεν θα έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο…».

Μιλώντας για το ρόλο που είχε η σύντροφό του στην απόφαση που πήρε για να συνεχίσει να αγωνίζεται, είπε:

«Αν η Σαμπρίνα μου έλεγε ότι φοβάται, τότε θα ήταν πολύ διαφορετική η κουβέντα που θα κάναμε τώρα. Έχουμε ένα τραύμα στην ψυχή που θα είναι μόνιμο έπειτα απ’ ό,τι συνέβη την 12η Ιουλίου, όμως, με εμπιστεύεται κάθε φορά που πηγαίνω στο γυμναστήριο και έχει εμπιστοσύνη πως θα γυρίζω πάντοτε σπίτι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ