Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει Βιδάλ και βάζει μεσολαβητή τον Σάντσες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει Βιδάλ και βάζει μεσολαβητή τον Σάντσες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Αρτούρο Βιδάλ προκειμένου να έχει μια ακόμη λύση από το «πάνω ράφι» στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόκκινοι διάβολοι προσφέρουν στον μέσο της Μπάγερν Μονάχου 52,5 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν. Το συμβόλαιο του 30χρονου Χιλιανού διεθνή χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η γερμανική ομάδα […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Αρτούρο Βιδάλ προκειμένου να έχει μια ακόμη λύση από το «πάνω ράφι» στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόκκινοι διάβολοι προσφέρουν στον μέσο της Μπάγερν Μονάχου 52,5 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν.

Το συμβόλαιο του 30χρονου Χιλιανού διεθνή χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η γερμανική ομάδα δεν θα έλεγε εύκολα όχι σε μια πρόταση για τον ποδοσφαιριστή της από τώρα.

Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ θέλει να βάλει ως μεσολαβητή τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του Βιδάλ στην Εθνική Χιλής, Αλέξις Σάντσες, ώστε ο τελευταίος να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Βιδάλ και ελπίζουν ο Σάντσες να καταφέρει να τον πείσει να πει το μεγάλο ναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ