«Συνελήφθη σταρ της Premier League για επίθεση και υβριστικά μηνύματα στη σύντροφό του»

«Συνελήφθη σταρ της Premier League για επίθεση και υβριστικά μηνύματα στη σύντροφό του»

Τη σύλληψη «ενός αστέρα της Premier League» φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Sun».

Η Premier League φαίνεται πως έχει ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενοιακής βίας, με τη «Sun» να αποκαλύπτει ότι διεθνής αστέρας συνελήφθη το 2019 για επίθεση στη σύντροφό του.

Το αγγλικό Μέσο αποκάλυψε ότι το 2019 ο παίκτης -ο οποίος, εάν και δεν κατονομάζεται συνελήφθη ύστερα από επίθεση στη σύντροφό του, αφού εκείνη κάλεσε την αστυνομία.

Μάλιστα, φέρεται να της έστελνε και μεταμεσονύκτια υβριστικά μηνύματα, με τις δύο πλευρές να κάνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό και τον ποδοσφαιριστή να καταβάλει ένα ποσό στην -πρώην πλέον- κοπέλα του.

«Αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, ειδικά μετά τους ισχυρισμούς για τον Γκρίνγουντ. Σ’ αυτήν την περίπτωση (σ.σ. που αποκαλύπτει η «Sun») ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να ζητήσει από τους δικηγόρους να το λύσουν και να το κρατήσουν μακριά από το φως της δημοσιότητας. Έφτασε σε συμφωνία και αυτό ουσιαστικά φίμωσε την εν λόγω κοπέλα και σταμάτησε τη δικαστική διαδικασία.

Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, ήταν πολύ σοβαροί και περιελάμβαναν τουλάχιστον έναν ισχυρισμό για ενδοοικογενειακή επίθεση», τόνισε «ποδοσφαιρική πηγή» στη «Sun», με το Μέσο να υπογραμμίζει ότι οι αστυνομικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι δέχτηκαν κλήση ώστε να παρέμβουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ