Διέκοψε την συνεργασία της με τον Γκρίνγουντ η Nike, δεν του έδωσε ούτε σεντ

Διέκοψε την συνεργασία της με τον Γκρίνγουντ η Nike, δεν του έδωσε ούτε σεντ

Η υπόθεση του Γκρίνγουντ μπορεί να ερευνάται ακόμα από τις αρχές όμως η NIKE διέκοψε την συνεργασία μαζί του χωρίς να του δώσει ούτε ένα σεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τον Μέισον Γκρίνγουντ, παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» τον έχουν αποσύρει από όλες σχεδόν τις αναφορές που υπάρχουν σε αυτόν.

Η υπόθεση του άσου της αγγλικής ομάδας βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση από την αστυνομία και το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου προς το πρόσωπο της.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που 20χρονς νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μία σημαντική χορηγία που είχε. Η συμφωνία αυτή έχει να κάνει με την εταιρεία αθλητικών είδων την NIKE, η οποία απέσυρε τη χορηγία της προς το πρόσωπό του πριν από λίγες ημέρες.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έφτασε στο τέλος της την επόμενη σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Η εταιρία αθλητικών ειδών, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα εκμεταλλεύτηκε τους όρους του συμβολαίου που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές και δεν πλήρωσε ούτε σεντ, ως αποζημίωση στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ