Σκόουλς κατά Ράνγκνικ: «Είναι αθλητικός διευθυντής, όχι προπονητής»

Σκόουλς κατά Ράνγκνικ: «Είναι αθλητικός διευθυντής, όχι προπονητής»

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, επέκρινε τον Ράνγκνικ μετά την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Σαουθάμπτον στο Ολντ Τράφορντ και έτσι έμεινε δίχως νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Σκόουλς επέκρινε τον Ραλφ Ράνγκνικ τονίζοντας πως ο Γερμανός είναι αθλητικός διευθυντής και όχι προπονητής και πως δεν μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τέτοια άτομα στον πάγκο της.

Ο Σκόουλς μίλησε στο ΒΤ sport για τον προσωρινό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην συνέχεια εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Σαουθάμπτον από το Όλντ Τράφορντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σκόουλς: 

«Η απόλυση του Όλε Σόλσκιερ φαινόταν να έρχεται, όλοι ξέραμε ότι θα συμβεί, αλλά μετά αναρωτηθήκαμε: «Ποιο είναι το σχέδιο;» Πρέπει να υπάρχει ένας κορυφαίος προπονητής για να αναβιώσει αυτόν τον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να έχει τους καλύτερους από τους καλύτερους. Δεν γίνεται να μην υπάρχει κανένα σχέδιο και να φέρνεις έναν αθλητικό διευθυντή που έχει προπονήσει μια ομάδα δύο χρόνια στα τελευταία δέκα. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει ο Ράνγκνικ, αλλά του λείπει η εμπειρία στην προπονητική τα τελευταία χρόνια. H ομάδα είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση τους τελευταίους 5-6 μήνες».

«Η μία ομάδα έχει έναν κατάλληλο προπονητή, η άλλη έχει έναν αθλητικό διευθυντή. Γι’ αυτό και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ