Κι όμως: Ο Αρτέτα έχει μερίδιο στoν τίτλο των Rams (pic)

Κι όμως: Ο Αρτέτα έχει μερίδιο στoν τίτλο των Rams (pic)

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, ωστόσο ο Μικέλ Αρτέτα έβαλε το... λιθαράκι του στον 2ο ιστορικό τίτλο των Los Angeles Rams.

Νικητές στο Super Bowl αναδείχθηκαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι Los Angeles Rams, οι οποίοι επικράτησαν με 23-20 των Cincinnati Bengals, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα της οικογένειας Κρόνκε έφτασε στην κορυφή και έγραψε ιστορία, καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος είναι μόλις ο δεύτερος για τον οργανισμό. Μία επιτυχία στην οποία έχει μερίδιο ευθύνης και ο Μικέλ Αρτέτα

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο προπονητής της Άρσεναλ έβαλε το… λιθαράκι στην επιτυχία των Rams, όσο απίθανο και να ακούγεται. Όλα ξεκίνησαν στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, τον Μάιο του 2020, όταν ο Ισπανός τεχνικός είχε μία επικοινωνία με τον προπονητή των Rams, Σεν ΜακΒέι.

Οι δύο προπονητές είχαν μιλήσει για περίπου δύο ώρες μέσω βιντεοκλήσης και είχαν ανταλλάξει απόψες και ιδέες για το coaching και τις μεθόδους που ακολουθεί ο καθένας. Μάλιστα ο προπονητής των Rams είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αρτέτα και τον είχε χαρακτηρίσει «εντυπωσιακό προπονητή».

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών είχε και το γεγονός πως τόσο η Άρσεναλ, όσο και οι Rams ανήκουν στον Σταν Κρόνκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ