Ο Ζότα πήρε από το… χεράκι τη Λίβερπουλ- Άλωσε το Μολινό η Άρσεναλ

Ο Ζότα πήρε από το… χεράκι τη Λίβερπουλ- Άλωσε το Μολινό η Άρσεναλ

Με δύο γκολ του τρομερού Ζότα, η Λίβερπουλ επικράτησε (2-0) της Λέστερ. Μεγάλο διπλό για την Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να νικάει (0-1) την Γουλβς.

Εύκολα και… σβηστά, η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, καθαρίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες τη Λέστερ. Με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει στον πάγκο, οι Reds επικράτησαν (2-0) των «Αλεπούδων» και παραμένουν στο… κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι. Στη 2η θέση και στο -9 από τους «Πολίτες» η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ ο Ντιόγκο Ζότα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να σημειώνει και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Λίγα λεπτά πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, οι Reds άνοιξαν το σκορ. Ο Φαν Ντάικ πήρε την κεφαλιά, ο Σμάιχελ απέκρουσε, αλλά ο Ζότα με σουτ εξ επαφής έκανε το 1-0.

Στο 87ο λεπτό, ο Ζότα κλείδωσε την επικράτηση της Λίβερπουλ, μετά την καταπληκτική ασίστ του Ματίπ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής γύρισε από κοντά και σούταρε για το τελικό 2-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Τζόουνς (59’ Έλιοτ), Φιρμίνο (60’ Σαλάχ), Ντίας (90’ Μιναμίνο), Ζότα

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Τόμας, Τζάστιν, Εντιντί, Ολμπράιτον, Μάντισον, Σουμαρέ (60’ Τίλεμανς), Ντιούσμπερι Χολ, Ντάκα (60’ Ιεανάτσο), Λούκμαν (79’ Μπαρνς)

Γουλβς-Αρσεναλ 0-1

Διπλό τετράδας για την Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν της Γουλβς με 1-0 στο Μολινό και βρίσκονται στην 5η θέση της Premier League με 39 πόντους.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Άρσεναλ ήρθε στο 25ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Γουλβς, ο Λακαζέτ πρόλαβε κι έβαλε την προβολή προ του Σα και ο Γκάμπριελ εξ επαφής έγραψε το 0-1 με σουτ.

Οι «κανονιέρηδες» διατήρησαν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Μάρσαλ (62’ Αΐτ Νουρί), Κόαντι (81’ Σίλβα), Κίλμαν, Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Σάις, Νέβες, Ποντένσε, Χιμένες, Τρινκάο (62’ Τσικίνιο)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σέντρικ Σοάρες, Γουάιτ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Τζάκα, Παρτέι, Όντεγκααρντ (68’ Σμιθ Ρόου), Λακαζέτ (81’ Ενκετιά), Σακά (74’ Χόλντινγκ), Γκάμπριελ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ