«Μαγική» ασίστ από Τσιμίκα, γκολάρα από τον Μανέ (vids)

«Μαγική» ασίστ από Τσιμίκα, γκολάρα από τον Μανέ (vids)

Στο 64’ ο Τσιμίκας βρήκε με ωραίο τρόπο τον Μανέ και ο επιθετικός της Λίβερπουλ με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νόριτς.

Ματσάρα κάνει ο Τσιμίκας απέναντι στη Νόριτς, με τον Ελληνα αριστερό μπακ να βγάζει την ασίστ στο γκολ του Μανέ για το 1-1, ενώ επίσης στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει!

Στο 64’ ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στην περιοχή της Νόριτς και με κεφαλιά βρήκε τον Μανέ, με τον Αφρικανό επιθετικό να σκοράρει με ψαλιδάκι και να φέρνει στα ίσια το παιχνίδι. Ο διεθνής μπακ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, πάσαρε στον Σενεγαλέζο και αυτός με την κλάση του και την εκτελεστική του δεινότητα έκανε το 1-1 στο παιχνίδι με τη Νόριτς.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ στο ματς, αφού εκτός από την ασίστ, είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Reds.

Στο 5ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Τσιμίκας προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, αλλά δεν έβαλε σωστά στο σώμα του. Η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ ο διεθνής άσος βρέθηκε στην περιοχή της Νόριτς, έκανε το σουτ, αλλά ο Γκαν του «είπε» όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ