Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στη Νόριτς (pic)

Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στη Νόριτς (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει φανέλα βασικού στον Ελληνα μπακ – Στον πάγκο της Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης, εκτός αποστολής ο Τζόλης.

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Νόριτς στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League (17:00), με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Ελληνας μπακ θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Λίβερπουλ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο τρίποντο της νίκης.

Αναλυτικά η 11άδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Κεϊτά, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Μανέ, Ντίαζ, Σαλάχ.

Οσον αφορά στους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη, ο πρώτος βρίσκεται στον πάγκο της Νόριτς, ως εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο δεύτερος είναι εκτός αποστολής.

Η 11άδα της Νόριτς: Γκαν, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Νόρμαν, Γκίλμουρ, Μακλίν, Ράσιτσα, Σαργκέν, Πούκι.

Πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League, έχοντας 54 βαθμούς σε 24 παιχνίδια και είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει 63 βαθμούς, αλλά σε 25 αγώνες.

Αντίθετα η Νόριτς είναι στην 18η θέση με 17 πόντους σε 24 παιχνίδια και είναι στο -5 από τη σωτηρία και την 17η θέση, όπου βρίσκεται η Νιούκαστλ (22β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ