Ο Κόντε είναι ο… κρυπτονίτης του Γκουαρντιόλα (pics, vid)

Ο Κόντε είναι ο… κρυπτονίτης του Γκουαρντιόλα (pics, vid)

Μία ακόμη νίκη απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα πέτυχε ο Αντόνιο Κόντε

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων, η Τότεναμ επικράτησε με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» και έτσι έβαλε «φωτιά» από το… πουθενά στην Premier League, με τη Λίβερπουλ πλέον να βρίσκεται στο -6 με ματς λιγότερο!

Μία νίκη η οποία εκτός από αυτή του Χάρι Κέιν είχε και την υπογραφή του Αντόνιο Κόντε ο οποίος «κατέβασε» την ομάδα του στο γήπεδο, με τέτοιο τρόπο που η… μηχανή του Πεπ έμοιαζε «χαμένη» μέσα στο χορτάρι.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ιταλός «μπλοκάρει» τον Ισπανό. Το είχε κάνει και ως προπονητής της Τσέλσι, στην πρώτη του σεζόν στο Νησί όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους «μπλε».

Τότε ο Κόντε είχε κάνει το 2×2 απέναντι στον Γκουαρντιόλα. Μαζί με το χθεσινό παιχνίδι ο Ιταλός έφτασε τις τρεις νίκες απέναντι στον Καταλανό, σε πέντε αναμετρήσεις.

Μάλιστα, για να καταλάβει κανείς το τρομερό επίτευγμα του Κόντε, αρκεί να γνωρίζει πως από τους 45 προπονητές που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο Πεπ Γκουαρντιόλα τουλάχιστον πέντε φορές, μόνο ο Ιταλός έχει περισσότερες νίκες από ότι ήττες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ