Λίντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4: Τεσσάρα τετράδας…

Λίντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4: Τεσσάρα τετράδας…

Επιβλητικό πέρασμα της Γιουνάιτεντ από το «Elland Road», με την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ να επικρατεί με 4-2 της Λιντς και να εδραιώνεται στην τετράδα.

Σπουδαίο διπλό για τη Γιουνάιτεντ! Με εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ επικράτησε με 4-2 της Λιντς στο «Elland Road» και εδραιώθηκε στην τετράδα.

Η Λιτς απείλησε πρώτη με τον Χάρισον στο 6′ ενώ τρία λεπτά μετά ο Πογκμπά είχε μία καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ. Στο 26′ ο Ρονάλντο πήρε την ασίστ από τον Πογκμπά και έχασε απίθανη ευκαιρία για το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 33′ με κεφαλιά του Μαγκουάιρ από κόρνερ του Μπρούνο. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα η Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Σάντσο να κάνει τη σέντρα και τον Μπρούνο με κεφαλιά να κάνει το 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους «κόκκινους διαβόλους» αφού ο Ροδρίγο έκανε το 1-2 στο 53′ με σέντρα-σουτ και με τη σέντρα ήρθε και το 2-2 με προβολή του Ραφίνια. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε όμως και πήρε και πάλι προβάδισμα στο ματς.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι ξεδιπλώθηκαν εκπληκτικά στην κόντρα, ο Σάντσο άνοιξε στον Φρεντ που με δυνατό σουτ έκανε το 2-3. Στο 89′ ήρθε και το 2-4 με τον Μπρούνο που ήταν ο κορυφαίος του ματς να κάνει απίθανη ντρίπλα και να δίνει στον Ελάνγκα που με κοντινό πλασέ έκανε και το 2-4.

Λιντς: Μελιέ, Έιλινγκ, Κοχ (31’ Φίρπο), Γιορέντε (46’ Ραφίνια), Στράουκ, Ντάλας, Φόρσοου, Κλιχ, Τζέιμς, Χάρισον (46’ Γκέλχαρντ), Ροδρίγο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Πογκμπά (67’ Φρεντ), Λίνγκαρντ (67’ Ελάνγκα), Σάντσο, Ρονάλντο (85’ Βαράν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ