Εννέα συλλήψεις οπαδών στο Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εννέα συλλήψεις οπαδών στο Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επεισόδια μικρής έκτασης σημιεώθηκαν στις κερκίδες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίντς και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στην σύλληψη εννέα οπαδών.

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα κλασικό βρετανικό ντέρμπι το οποίο όσο και αν χρόνια να περάσουν η ισχυρή αντιπαλότητα δεν λέει να κοπάσει. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά και την Κυριακή(20/2) το απόγευμα, όταν σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στις εξέδρες του «Ελαντ Ρόουντ».

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και τους «κόκκινους διάβολους» είχε αρκετή ένταση με την κορύφωση να έρχεται μετά την επίτευξη του τέταρτου τέρματος της Γιουνάιτεντ, όταν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, φίλοι των γηπεδούχων εκτόξευσαν ένα κέρμα το οποίο κατέληξε πάνω στον σκόρερ  Άντονι Ελάνγκα.

«Δεν υπήρχε κάποια σημαντική αναταραχή, αλλά σημειώθηκαν μερικά περιστατικά στο γήπεδο πριν από τον αγώνα και μικρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρχών του Γιόρκσαϊρ, με τη Λιντς από την πλευρά της να παίρνει την σκυτάλη και να αναγγέλλει ποινές για τους δράστες που εκτόξευσαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εντοπίσουμε τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα εντός του γηπέδου. Όποιος φίλαθλος βρεθεί να έχει πετάξει αντικείμενα θα τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες μας», προειδοποίησαν τα Παγώνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ