Επίσημο: Τέλος από τη Λιντς ο Μπιέλσα

Επίσημο: Τέλος από τη Λιντς ο Μπιέλσα

Η Λιντς ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιντς, καθώς η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Μετά από 3,5 χρόνια και αφού επανέφερε τον τον ιστορικό σύλλογο στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, μετά από 16 σεζόν αναμονής, ο Αργεντινός κόουτς πλήρωσε την κάκιστη αγωνιστική των «παγωνιών» στα πρόσφατα ματς.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Λιντς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League, που δέχεται 20 γκολ σε έναν μήνα.

«Αυτή ήταν η πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας υπόψη όλη την επιτυχία που είχε ο Μαρσέλο στον σύλλογο. Με τον Μαρσέλο στο τιμόνι είχαμε τρεις απίστευτες σεζόν.

Άλλαξε την κουλτούρα του συλλόγου και έφερε μια νοοτροπία νικητή σε όλους μας. Οι στιγμές που δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα τη σεζόν 2019/20 και η κατάκτηση της ανούδου στην Premier League, θα μείνουν φυσικά ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων, συμπεριλαμβανομένων εμένα και των φιλάθλων.

Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσω προς το συμφέρον του συλλόγου και πιστεύω ότι απαιτείται μια άμεση αλλαγή για να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας.

Βρισκόμαστε σε μια επισφαλή θέση στο πρωτάθλημα και νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρω έναν νέο προπονητή, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιο κρίσιμη φάση της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ