Νέες εξελίξεις με Αμπράμοβιτς – «Κολλάει» η μεταβίβαση του ελέγχου της Τσέλσι

Νέες εξελίξεις με Αμπράμοβιτς – «Κολλάει» η μεταβίβαση του ελέγχου της Τσέλσι

Η ξαφνική ανακοίνωση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να παραδώσει τον έλεγχο της Τσέλσι στον φιλανθρωπικό οργανισμό του συλλόγου μοιάζει να έχει προχωρήσει, με αποτέλεσμα να έχουν αναλάβει οι δικηγόροι την υπόθεση.

Μπορεί στην αρχή να… έσκασε σαν «βόμβα», ωστόσο η ανακοίνωση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν τελικά κάτι σαν… false alarm. Ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε πως αφήνει τη διαχείρηση του κλαμπ στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Τσέλσι.

Τι σημαίνει ωστόσο αυτό; Όλες οι διαπραγματεύσεις για αγορές, πωλήσεις ποδοσφαιριστών και συζητήσεις με χορηγούς δεν θα περνάνε από τα χέρια του Αμπράμοβιτς στα… χαρτιά, αλλά από τα μέλη που βρίσκονται στον φιλανθρωπικό οργανισμό του συλλόγου ο οποίος πάντως θα συνεχίσει να ανήκει στον Ρώσο.

Σύμφωνα ωστόσο με νέο δημοσίευμα από την Αγγλία, τα μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγο δεν ήξεραν για τη συγκεκριμένη απόφαση. Και αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχουν δεχτεί ακόμα να αναλάβουν τον έλεγχο των «μπλε», κάτι που φέρνει νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως αναφέρεται, οι υπεύθυνοι του φιλανθρωπικού οργανισμού της Τσέλσι περιμένουν πρώτα να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν νόμιμα ώστε να «τρέξουν» τον σύλλογο, με την υπόθεση να έχει περάσει αυτή τη στιγμή στα χέρια των δικηγόρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ