«Αταλάντα και Σοσιεδάδ για Γιαννούλη»

«Αταλάντα και Σοσιεδάδ για Γιαννούλη»

Οι Αταλάντα και Σοσιεδάδ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γιαννούλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη ενόψει του καλοκαιριού εξετάζουν οι Αταλάντα και Ρεάλ Σοσιεδάδ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Οι δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου αριστερού μπακ και όπως αναφέρει η «Norfolk Live» έχουν ήδη προσεγγίσει την Νόριτς για τον Ελληνα αμυντικό.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Οι μέτριες εμφανίσεις τον έφεραν στον πάγκο, με τον συμπατριώτη μας να βρίσκεται μεν στο ροτέισον της βρετανικής ομάδας, αλλά χωρίς να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Νόριτς.

Οι άνθρωποι της Νόριτς δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις 11 συμμετοχές στην Premier League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελληνας αριστερός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τα Καναρίνια, καθώς η ομάδα του θα υποβιβαστεί στην Championship.

Μετά από 27 αγωνιστικές η Νόριτς βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League, έχοντας 17 πόντους σε 26 παιχνίδια, με την ομάδα των Γιαννούλη και Τζιόλη να βρίσκεται στο -5 από την Εβερτον και την 17η θέση, που δίνει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ