Ράνγκνικ: Χάνει την υπομονή του με τον Ρονάλντο

Ράνγκνικ: Χάνει την υπομονή του με τον Ρονάλντο

Η κακή περίοδος που διανύει το τελευταίο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο προβληματίζει αρκετά τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ, Ράφλ Ράνγκνικ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κριτική που δέχεται από τα μέσα της Αγγλίας να είναι έντονη.

Ενδεικτικό της κατάστασης του, είναι το γεγονός πως έχει  βρει μόλις μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Ράφλ Ράνγκνικ να έχει μεγάλες επιφυλάξεις σχετικά με την καταλληλότητα του Ρονάλντο να ηγηθεί της πρώτης γραμμής της Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν και ότι ο μόνος λόγος που ο Γερμανός δεν τον έχει απορρίψει ακόμη είναι ότι δεν έχει άλλον για την επίθεση, μετά τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους επιθετικούς των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ράνγκνικ, ο οποίος θα ξεκινήσει ως σύμβουλος τη νέα σεζόν της σεζόν, έχει τονίσει την ανάγκη για την απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή στην επιθετική γραμμής της ομάδας, μιας και ο Ρονάλντο πρόσφατα έκλεισε τα 37, ενώ ο έτερος επιθετικός των «κόκκινων διάβολων» Έντισον Καβάνι αποτελεί ξένο σώμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ