Κλοπ: «Δεν είμαστε καν κοντά στο να κατακτήσουμε και τους τέσσερις τίτλους»

Κλοπ: «Δεν είμαστε καν κοντά στο να κατακτήσουμε και τους τέσσερις τίτλους»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Carabao Cup από τη Λίβερπουλ, αλλά και για το αν μπορούν οι «κόκκινοι» να κερδίσουν και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικούν.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποβάθμισε τις συζητήσεις σχετικά με τη δυνατότητα της ομάδας του να κερδίσει τέσσερις τίτλους αυτή τη σεζόν, επιμένοντας ότι δεν είναι καν κοντά στο να το κάνει. Η νίκη επί της Τσέλσι μετά από τη διαδικασία των πέναλτι την Κυριακή (27/2) χάρισε στη Λίβερπουλ το πρώτο σημαντικό τρόπαιο της σεζόν, το League Cup (Carabao Cup)και συνεχίζει να παλεύει για τρεις ακόμη τίτλους.

Η ομάδα του Κλοπ έχει ισχυρό προβάδισμα για να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League (κέρδισε 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα), έχει μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο της Premier League Μάντσεστερ Σίτι στους έξι βαθμούς με ένα ματς λιγότερο και είναι φαβορί για να κερδίσει αύριο τη Νόριτς στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Καμία ομάδα δεν το έχει καταφέρει ποτέ», είπε ο Γερμανός σήμερα σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν είμαστε καν κοντά σε αυτό. Έχουμε κερδίσει το Carabao Cup, είμαστε πίσω από τη Σίτι στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε τη Νόριτς στο FA Cup, μετά από 120 λεπτά την Κυριακή.

Δεν το βλέπω ως κομπλιμέντο όταν οι άνθρωποι λένε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά είναι καλύτερα οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα αντί ότι είμαστε άχρηστοι. Αντιμετωπίζουμε πολλές καλές ομάδες από τώρα έως τα τέλη Μαΐου. Η πραγματικότητα είναι ότι για να κερδίσεις κάτι, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο επόμενο βήμα και όχι στο μετά. Αυτό κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο Κλοπ μίλησε επίσης για τον Λουίς Ντίας, ο οποίος έφτασε τον Ιανουάριο από την Πόρτο καιξεκίνησε εναντίον της Τσέλσι. «Τα πήγε πολύ καλά», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Χρειαζόμαστε την ποιότητά του. Ξεκινώντας ένα τέτοιο παιχνίδι, όταν δεν ήταν εδώ για πολύ καιρό, το έκανε απίστευτα καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι σε φόρμα όσο το δυνατόν περισσότερο», συμπλήρωσε ο Κλοπ, λέγοντας ότι θα κάνει αλλαγές με τη Νόριτς, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ισπανός διεθνής μέσος, Τιάγκο Αλκάνταρα, θα χάσει την αναμέτρηση, εξαιτίας τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ