Είναι ο Ζοσέ Σα ο νέος… βασιλιάς της Αγγλίας;

Είναι ο Ζοσέ Σα ο νέος… βασιλιάς της Αγγλίας;

Η... τρέλα με τον Ζοσέ Σα στην Αγγλία καλά κρατεί, με τον Πορτογάλο να κερδίζει συνεχώς πόντους για τον τίτλο της κορυφαίας μεταγραφής της σεζόν!

Έχει καταφέρει να «τρελάνει» το αγγλικό κοινό. Όχι μόνο τους φιλάθλους της Γουλβς, αλλά γενικότερα όλους όσοι παρακολουθούν Premier League. Ο λόγος για τον φοβερό και τρομερό φετινό Ζοσέ Σα που βλέπει συνεχώς να αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς.

Τι και αν η Γουλβς ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα από τη Γουέστ Χαμ με 1-0. Ο Πορτογάλος ήταν και πάλι σε φοβερή κατάσταση και απέδειξε ξανά ότι πρόκειται για μια από τις κορυφαίες μεταγραφές της σεζον σε όλη την Αγγλία.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μοιάζει ασταμάτητος και ανίκητος με τους «λύκους» έχοντας νούμερα που θα τα ζήλευαν και οι κορυφαίοι. Σε 26 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί, ο Σα έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του τις εννιά φορές, κάτι που σίγουρα του δίνει περισσότερους πόντους στη μάχη για την κορυφαία μεταγραφή της σεζόν.

Από την άλλη, για τον Γκάρι Νέβιλ, ο Σα δεν έχει να αποδείξει τίποτα παραπάνω, καθώς έχει ήδη πάρει τον «τίτλο» της κορυφαίας μεταγραφής της αγωνιστικής περιόδου στην Premier League! Παράλληλα, ο 29χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 88 αποκρούσεις μέσα στο φετινό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Μελιέ της Λιντς και τον Ντάβιντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν από 90+ ο καθένας τους.

Στα ποσοστά ωστόσο ο Σα είναι ο κορυφαίος του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 83.7% ποσοστό επεμβάσεων. Μάλιστα, οι ίδιοι οι συμπαίκτες του Σα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο, με τον αρχηγό της Γουλβς, Κόαντι να τον αποθεώνει!

«Μιλάμε για έναν μεγάλο χαρακτήρα. Οι τερματοφύλακες ήταν και θα είναι πάντα τρελοί! Είναι ένας τρομερός τερματοφύλακας. Αυτό δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Του αρέσει να παίζει λίγο πιο ψηλά, να βοηθάει. Έχει «φωνή» και στα αποδυτήρια. Έχει χαρακτήρα και είναι φανταστικός», ανέφερε ο Άγγλος στόπερ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα για τον Σα..

Ο πρώην τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων ζει το όνειρο του στο Νησί, μοιάζει να διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που ανήκει σε αυτό το επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ