Εκνευρίστηκε ο Κλοπ με τους δημοσιογράφους: «Αν χάσουμε θα κάθεστε να λέτε ότι χάσαμε και τον τίτλο» (vid)

Εκνευρίστηκε ο Κλοπ με τους δημοσιογράφους: «Αν χάσουμε θα κάθεστε να λέτε ότι χάσαμε και τον τίτλο» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δε συγκράτησε τα νεύρα του με τις επίμονες ερωτήσεις για τη Λίβερπουλ που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 3 και το άγχος για τη συνέχεια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει την ομάδα να έχει καταφέρει να βρεθεί σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή και δεν θέλει να αγχώνει πνευματικά τους παίκτες του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει εξηγήσει πολλές φορές ότι θα πρέπει να κοιτούν κάθε επόμενο ματς ξεχωριστά, όχι συνολικά, γιατί μπορεί η συγκέντρωση να χαθεί λόγω του «πρέπει».

Ο Γερμανός τεχνικός όμως βλέπει τον Τύπο και τους εκπροσώπους του να επιμένουν σε τέτοιες ερωτήσεις και δεν άντεξε, δίνοντας «πληρωμένη» απάντηση στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απολαμβάνουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν απολαμβάνουμε όμως τις συνεχείς ερωτήσεις που γίνονται. Θέλουμε πολύ να πάρουμε το ματς με την Γουέστ Χαμ, όμως, αν χάσουμε, όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι θα είστε εδώ και θα λέτε ότι χάσαμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλα αυτά τα σενάρια που μπορούν να δημιουργηθούν.

Σκεφτόμαστε απλά τη Γουέστ Χαμ, μετά την Ίντερ για το Champions League και μετά την Μπράιτον… Όλες είναι δύσκολες για να τις αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας. Δεν κυνηγάμε κάτι ιδιαίτερο, απλά να είμαστε έτοιμοι κάθε μέρα που περνάει, ξεκινώντας από το ματς με την Γουέστ Χαμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ