Ο Γκουαρντιόλα περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ

Ο Γκουαρντιόλα περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πεπ Γκοαυρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια εξαιρετική επίθεση και θα αποτελέσει μια δύσκολη πρόκληση για τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της Κυριακής στην Premier League, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 66 βαθμούς μετά από 27 αγώνες, ενώ η Γιουνάιτεντ είναι τέταρτη με 47 βαθμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 50ο ντέρμπι του Μάντσεστερ στην Premier League.

Παρά την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στη βαθμολογία μεταξύ των ομάδων, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι περιμένει ένα ανταγωνιστικό ντέρμπι την Κυριακή στο Etihad Stadium.

«Η Γιουνάιτεντ, μπροστά και στη μέση, έχει εμπειρία με τον Πογκμπά και τον Μάτιτς, απίστευτη ενέργεια με τον Φρεντ, ταχύτητα στα πλάγια», είπε σήμερα ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.

«Οι κεντρικοί αμυντικοί, Βαράν, ο Μαγκουάιρ, Λίντελοφ όλοι είναι έμπειροι. Αυτό βλέπω, δεν βλέπω ότι είναι 19 πόντους πίσω», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα επαίνεσε επίσης τον Ραλφ Ράνγκνικ: «Η δουλειά που έκανε στη Γερμανία είναι εξαιρετική. Ήρθε εδώ και αρχίζετε να βλέπετε για το τι θέλει να κάνει», τόνισε.

Η Σίτι δέχθηκε ένα πλήγμα με τον αμυντικό Ρούμπεν Ντίας να αποκλείεται για τέσσερις έως έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

«Έχουμε διαθέσιμους αξιοπρεπείς παίκτες. Έχουμε 14-15 παίκτες. Με αυτούς τους παίκτες θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ