Συγκλονίζει ο Ζιντσένκο: «Κλαίω συνέχεια, αν δεν είχα την οικογένεια μου θα πολεμούσα κι εγώ» (vid)

Συγκλονίζει ο Ζιντσένκο: «Κλαίω συνέχεια, αν δεν είχα την οικογένεια μου θα πολεμούσα κι εγώ» (vid)

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε ότι αν δεν είχε την κόρη και την οικογένειά του θα πολεμούσε στο πλευρό των συμπατριωτών του.

Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο στον Γκάρι Λίνεκερ!

Ο Ουκρανός άσος παρακολουθεί από μακριά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πατρίδα του μετά τη ρωσική εισβολή και όπως τόνισε ο ίδιος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

Επιπλέον, ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε ότι αν δεν είχε την κόρη και την οικογένειά του θα πολεμούσε στο πλευρό των συμπατριωτών του.

«Κλαίω συνέχεια. Όλα είναι στο μυαλό μου όλη την ώρα. Τα μέρη που μεγάλωσα, η πατρίδα μου, όλες οι περιοχές. Θα μπορούσα να σας δείξω βίντεο και φωτογραφίες με όσα έχουν καταστρέψει οι Ρώσοι.

Οι συμπατριώτες μου επιβιώνουν, πεινούν και κοιμούντα σε καταφύγια. Πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο. Αν δεν είχα την κόρη μου και την οικογένειά μου θα ήμουν εκεί να πολεμάω στο πλευρό των συμπατριωτών μου.

Ξέρω την νοοτροπία των πολιτών της Ουκρανίας και δεν θα παραδοθούν ποτέ. Θα πολεμούν μέχρι τέλους. Είμαι περήφανος για εκείνους και θα είμαι υπερήφανος για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προτιμούν να πεθάνουν οι Ουκρανοί παρά να παραδοθούν στον εχθρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντσένκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ