Ούτε Μάντσεστερ Σίτι – Αστέρας Μαγούλας: 8% κατοχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… (pic, vid)

Ούτε Μάντσεστερ Σίτι – Αστέρας Μαγούλας: 8% κατοχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… (pic, vid)

Ένα στατιστικό που δείχνει και τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή...

Αφεντικό στην πόλη. Και πάλι! Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και σήμερα στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… πλάκα στη Γιουνάιτεντ και επικράτησε εύκολα με 4-1, κάνοντας το 2×2 μέσα στη σεζόν απέναντι συμπολίτισσα.

Ένα σκορ που μάλλον αφήνει και με παράπονα τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Διότι, με βάση την εικόνα των «πολιτών» στο παιχνίδι και τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξαν, το κοντέρ θα μπορούσε να είχε γράψει πολλά περισσότερα γκολ!

Ένα παιχνίδι που έδειξε και πάλι, πως τα τελευταία χρόνια η διαφορά των δύο ομάδων είναι εξαιρετικά μεγάλη. Τόσο σε επίπεδο επιτυχιών, όσο και σε επίπεδο ποιότητας και ποδοσφαίρου. Η Σίτι του Πεπ έκανε… πλάκα στη Γιουνάιτεντ του Ράγνκινκ. Τόσο που στα τελευταία λεπτά, η εικόνα έμοιαζε περισσότερο με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε άνδρες και παιδιά, παρά με ένα ντέρμπι πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Άγγλοι έδωσαν ένα στατιστικό στο τέλος που ήταν και το κατατοπιστικό για την όλη εικόνα του αγώνα. Το Sky Sports που είχε αναλάβει την κάλυψη του αγώνα, έδωσε την κατοχή της μπάλας στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, το οποίο ουσιαστικά έδειξε και τη μεγάλη διαφορά των δύο συλλόγων αυτή τη στιγμή.

Η Σίτι είχε επίπεδα κατοχής σαν αυτά που είχε και η Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της. Ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό από τους «μπλαουγκράνα» του Γκουαρντιόλα. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, είχε το ποσοστό της σε ντροπιαστικά επίπεδα. Ποσοστά που ούτε καν ομάδες του τοπικού δεν θα είχαν.

Πόσο ήταν η κατοχή λοιπόν; 92%-8%. Η επιτομή της ομαδάρας από τη μία και ο ορισμός της φράσης «ντράπηκε και η… ντροπή» από την άλλη. Αυτή ωστόσο είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ