Αρτέτα: «Έκανε καλό στον Σάκα το χαμένο πέναλτι στο Euro»

Αρτέτα: «Έκανε καλό στον Σάκα το χαμένο πέναλτι στο Euro»

Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του ανέφερε πως το πέναλτι που έχασε ο Σάκα στον τελικό του Euro του έκανε καλό, καθώς του δίδαξε πως υπάρχουν άνθρωποι που θα του σταθούν στις δύσκολες στιγμές.

Το περασμένο καλοκαίρι η Αγγλία έχασε το Εuro στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς για τους Άγγλους δεν βρήκαν τον στόχο οι Μπουκαγιό Σακά, μαζί με τους Μάρκους Ράσφορντ και Τζέιντον Σάντσον.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, ανέφερε πως το πέναλτι που έχασε ο Μπουκαγιό Σακά στο τελικό είχε θετική επίδραση στην καριέρα του, καθώς μέσα από τις δύσκολες στιγμές φαίνεται ποιος έχει σεβασμό απέναντι σου και ποιος όχι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αρτέτα: 

«Νομίζω πως ο Μπουκαγιό είχε μία εμπειρία το καλοκαίρι που λίγοι παίκτες θα έχουν. Ήταν εξαιρετικό για την καριέρα του γιατί ο κόσμος του ποδοσφαίρου έδειξε πόσο πολύ τον συμπαθεί και πόσο πολύ τον σέβεται.

Ήταν ένα μεγάλο boost για εκείνον, ώστε να καταλάβει πως τις δύσκολες στιγμές υπάρχουν άνθρωποι που τον στηρίζουν και το κλαμπ κάνει το ίδιο, όπως και οι συμπαίκτες του. Πρέπει να του δώσουμε χώρο, είναι εξαιρετικό ήδη αυτό που κάνει. Να μην διαβάζει τόσο πολύ και να κάνει αυτό που κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ